İlköğretim Matematik 4 Çözümü Güç Problemler

ISBN
9789755652832
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
368
Sayın Öğretmenler, Sayın Veliler Öğrenciyi daha üst sınıflara hazırlamak veya sınavla öğrenci alan okullara girmesini sağlamak amacı ile yayınlanan birçok kaynak matematik kitabını veya diğer kitapları incelemişsinizdir. Bu Yazının devamı...
8,50 TL
%
17
İndirimli
7,06 TL Kazancınız: 1,44TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 568702
 

Ürün Özellikleri

Sayın Öğretmenler, Sayın Veliler
Öğrenciyi daha üst sınıflara hazırlamak veya sınavla öğrenci alan okullara girmesini sağlamak amacı ile yayınlanan birçok kaynak matematik kitabını veya diğer kitapları incelemişsinizdir. Bu kitapların ortak özellikleri, öğrencinin bile çözemeyeceği bir problem kalmayacak, istediği okula girebilecek kapasiteye ulaşabilecekleri iddiasındadırlar. Bu düşünce oldukça yanlış ve tehlikelidir. Çocuk ne kadar zeki ne kadar yeterli olursa olsun görmediği bir konu ile ilgili bir problemi çözemez.
Önemli olan, çocuğa program dışı problemler çözdürmek değildir. Önemli olan okumuş olduğu programa uygun, işlemiş olduğu konularla öğrencinin zihnini geliştirmek, bu yönde çalışmalar yaptırmaktır. Böylece öğrenci konuyu iyi kavramışsa karşılaştığı problemleri çabuk çözecektir. Çocuk problem çözdüğü oranda bu dersi sever. Çözemediği problemler çocuğun gözünü korkutur. Matematiği sevimsiz kılar. Oysa matematik gerçekten güzel ve zevkli bir derstir.
Bu kitapta çocuğa çözebileceği problemleri sunduk. Müfredata uygun güzel problemler yazdık. Hem öğrettik, hem örnekler verdik hem de kendisini başarıya götürebilecek sorular sorduk. Bu kitap öğretmenlerimizin aradığı kitaptır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim İlköğretim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,06   
7,06   
×
Kapat