Nutuk Cool Türk Klasikleri %17 indirimli Mustafa Kemal Atatürk

İlköğretim İçin Nutuk ( Cool )

ISBN
9786053543015
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
95
"Saygıdeğer efendiler, sizi günlerce meşgul eden uzun ve ayrıntılı konuşmam, ne de olsa, geçmişte kalmış bir dönemin hikâyesidir. Bunda, milletim ve gelecekteki çocuklarımız için dikkati ve uyanıklığı sağlayabilecek bâzı Yazının devamı...
3,00 TL
%
17
İndirimli
2,49 TL Kazancınız: 0,51TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 515249
 

Ürün Özellikleri

"Saygıdeğer efendiler, sizi günlerce meşgul eden uzun ve ayrıntılı konuşmam, ne de olsa, geçmişte kalmış bir dönemin hikâyesidir. Bunda, milletim ve gelecekteki çocuklarımız için dikkati ve uyanıklığı sağlayabilecek bâzı noktaları gös-terebilmişsem, kendimi mutlu sayacağım.
Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Nutuk adı verilen söylevini, 1927de 1 5 Ekim ile 20 Ekim tarihleri arasında, Türkiye Büyük Millet Meclisinde okumuştur. Nutuk, Atatürkün, ulusuna verdiği sözleri tutan bir önder olarak, meclise ve dolayısıyla ulusa verdiği hesap; gelecek kuşaklara bıraktığı, kurtuluşu ve yeniden kuruluşu ilk ağızdan anlatan bir tarih belgesi olarak nitelenebilir. 1 9 Mayısta Samsuna ayak bastıktan sonraki olaylarla başlayan yapıt, Kurtuluş Savaşını ve çağdaşlaşma yolunda atılan adımları anlatır.

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Atatürk Hakkında ve Kendi Yazdıkları

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,49   
2,49   
×
Kapat