İlk Yardım ve Acil Bakım H. İbrahim Somyürek

İlk Yardım ve Acil Bakım

ISBN
9799758624798
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
328
Bu kitap hazırlanırken, ilk yardım sonrası esas tedavinin başarı ile sonuçlanmasında etkili faktör olarak; daima önemini muhafaza eden konuları kapsaması ve etkinliklerin kazandırılması dikkate alınmıştır. Bu amaçla öğrencilere Yazının devamı...
16,00 TL
%
10
İndirimli
14,40 TL Kazancınız: 1,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 602958
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap hazırlanırken, ilk yardım sonrası esas tedavinin başarı ile sonuçlanmasında etkili faktör olarak; daima önemini muhafaza eden konuları kapsaması ve etkinliklerin kazandırılması dikkate alınmıştır. Bu amaçla öğrencilere etkin ve özlü bilgileri program çerçevesinde en son kaynaklardan seçerek bir araya getirmeye çalıştım.
... Sağlık Meslek Liselerinin mesleki ders kitabı ihtiyacının karşılanması amacıyla, açılan yarışma yönetmeliği ve şartnamesine uygun olarak yeniden hazırlanarak, ihtisas ve uzman komisyonlarında incelenmiştir. Her iki komisyonun inceleme sonuçlarına göre Ders Kitabı olarak eğitim ve öğretim hizmetine sunulmuştur. Bu sonucun kıvancını sizlerle paylaşmaktan onur duyar, bu önemli çalışmayı ilk defa planlayan ve yapanlara takdir ve saygılarımı sunarım.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim 12. Sınıf Konu Anlatımlı Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,40   
14,40   
×
Kapat