İlk Yardım Emine Altun

İlk Yardım

ISBN
9786059422406
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
352
Bu kitabın içeriği belirlenirken kaza ve yaralanmalar açısından riskli gruplar olan çocuklar ve yaşlılar için koruyucu önlemler ve gelişimsel yaşlara özel uygulamalar hakkında vurgular yapıldı. Giderek görülme yaygınlığı artan Yazının devamı...
32,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 665407
 

Ürün Özellikleri

Bu kitabın içeriği belirlenirken kaza ve yaralanmalar açısından riskli gruplar olan çocuklar ve yaşlılar için koruyucu önlemler ve gelişimsel yaşlara özel uygulamalar hakkında vurgular yapıldı. Giderek görülme yaygınlığı artan çocuk ihmal ve istismarları ile madde bağımlığında ilk yardım, afetzede ya da kazazedeye psiko-sosyal yaklaşım gibi çoğu ilkyardım kitabında yer almayan ancak çok önemli olduğuna inanılan bölümler eklendi. Bu yönü ile de anne babaların, eğiticilerin ya da bakıcıların bilgi gereksinimlerinin karşılanacağı düşünüldü.

İlk yardıma ilişkin temel bilgi ve uygulamaları içeren bu kitap; ilk yardım eğiticileri, ilk yardım dersi alan sağlık, eğitim, turizm, mühendislik, özel güvenlik vb. bölümler yanında ilk yardım konusunda bilgi sahibi olmak isteyen herkes için hazırlanmıştır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
32,00   
32,00   
×
Kapat