İlk 90 Gün

ISBN
9789944969291
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
232
"Liderlik organizasyonel anlamda önemli bir fonksiyon olmasına karşın yalnızca bir kaç şirket yeni liderleri için sistematik bir uyum süreci tasarlıyor. Michael Watkinsin İlk 90 Günü yeni liderlerin, yönetimi hızlı şekilde ele almasını Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 466267
 

Ürün Özellikleri

"Liderlik organizasyonel anlamda önemli bir fonksiyon olmasına karşın yalnızca bir kaç şirket yeni liderleri için sistematik bir uyum süreci tasarlıyor. Michael Watkinsin İlk 90 Günü yeni liderlerin, yönetimi hızlı şekilde ele almasını sağlayan güçlü bir kavramsal çatıyı ve stratejileri dile getirmektedir. Savunmasız zamanlar için paha biçilmez bir başvuru kaynağı."
Goli Darabi Başkan Yardımcısı. Şirket Liderliği Başarı Yönetimi. Fidelity Yatırım
"Her işte, özel ya da kamu sektörü, sivil ya da askeri bir başabaş noktası var ve herkesin öğrenmesini hızlandırması gerekli. Bu kitabı en az iki kere okuyun: ilki bir sonraki geçişinizden önce yüzler, isimler, kısaltmalar ve konuların karışıklığı ve bulanıklığı ile karşılaşmadan önce ve işinize başlayıp yeni patronunuz ve sizin için çalışacak insanların geçişlerini nazil hızlandıracağınızı düşünmek için ve daha sonar bir kere daha."
Albay Eli Alford. A.B.D. ordusu
"Watkins, yeni liderlerin bilmeleri gerekenleri bize söyleyerek ve öğrenmelerini hızlandırarak başarılı olmalarını sağlayacak harika bir yol haritası veriyor. İlk 90 Gün organizasyonda geçiş dönemi yaşayanların daha hızlı ve akılcıl olmalarını sağladığı için her şirketin liderlik gelişim stratejisine dahil edilmelidir."
Suzanne M. Danielle. Global Liderlik Gelişim Direktörü. Aventis
"Michael Watkins, büyük bir şirket sorununa temas etmiş ve bir hamlede çözüm yolu sunmuştur. Yeni liderleri başarısızlığa iten baskı hiç bu denli fazla olmamıştı, başarısızlık olasılığı ve başarısızlık maliyeti giderek artıyor. Watkinsin İlk 90 Gün kitabı zamanlaması mükemmel bir baş yapıt."
Gordon Curtis. Kurucu. Curtis Danışmanlık.
"İlk 90 Gün, girişimcilerin okuması gereken bir kitap. Başlangıç dönemindeki bir CEO ya da herhangi bir liderlik kademesinde olan herkes şirketin gelişme sürecinde 90 günlük bir liderlik geçiş döneminin geçileceğini bilir. Bu çığır açan kitapta, Michael Watkins bizlere, yepyeni bir bakış açısıyla bu geçiş dönemini başarıyla hızlandırmanıza

Boyutlar

13.7x20.8

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kişisel-Bireysel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat