İletişim ve Spor %17 indirimli Azmi Yetim-Recep Cengiz

İletişim ve Spor

ISBN
9789752676855
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
152
Sosyal hayatın temel ihtiyaçlarının başında gelen iletişimin bulunmadığı bir dünyayı düşünmek mümkün değildir. çünkü insanın kendisini sosyal bir varlık olarak ifade edebilmesi için çevresiyle iletişim içinde bulunması Yazının devamı...
16,50 TL
%
17
İndirimli
13,70 TL Kazancınız: 2,80TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 430718
 

Ürün Özellikleri

Sosyal hayatın temel ihtiyaçlarının başında gelen iletişimin bulunmadığı bir dünyayı düşünmek mümkün değildir. çünkü insanın kendisini sosyal bir varlık olarak ifade edebilmesi için çevresiyle iletişim içinde bulunması gerekir. İletişim, insanın her davranışı, konuşması, susması, duruşu, gülüşü, oturuş biçimi, kendini ifade etmesidir, yani çevresi ile mesajlaşmasıdır.
Bir sosyal yapı içinde iletişime ihtiyaç duymayan insan düşünülemez. çünkü iletişim, insanların birbirlerini anlamaları için gerekli olan bir köprüdür.
Spor ise, sağlıklı nesillerin yetişip geliştirilmesinde önemli eğitim araçlarından biridir. Bireylerin refah ve mutluluğu, beden ve ruh sağlığının tam ve devamlı olmasına bağlıdır. Ayrıca, insanların diğer insanlarla samimi ve dostça ilişki kurmalarında, sporun katkısı büyüktür.

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,70   
13,70   
×
Kapat