İkinci Sayfa Gelir Uzman Yardımcılığı Çözümlü Soru Bankası

İkinci Sayfa Gelir Uzman Yardımcılığı Çözümlü Soru Bankası

ISBN
9786054122943
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
1246
Kapsamlı bir çalışma sonucunda hazırlanan bu kitap, Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına (GUY) hazırlanan adayların, sınava hazırlık sürecinde geçmiş yıllarda yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavlarına ait sorulara ve Yazının devamı...
70,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 631199
 

Ürün Özellikleri

Kapsamlı bir çalışma sonucunda hazırlanan bu kitap, Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına (GUY) hazırlanan adayların, sınava hazırlık sürecinde geçmiş yıllarda yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı sınavlarına ait sorulara ve çözümlerine odaklanarak pratik yapmasını ve başarı düzeyini arttırmayı amaçlamaktadır. Bu anlamda kitap hazırlanırken, geçmiş yıllarda çıkan sınav soruları incelenmiş, gerekli hiçbir bilgi gözden kaçırılmadan ve gereksiz ayrıntılara da girilmeden detaylı olarak hazırlanmış soru çözümleri ile adayların bu sınava ilişkin yorumlama ve pratik yapma gücünün arttırılması hedeflenmiştir.
Bu kitabın, Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına (GUY) hazırlanan adayların başvurabileceği temel kaynak olması amaçlanmıştır. Bu kapsamda, neredeyse her sene aynı veya benzer nitelikteki soruları içeren Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (GUY) sorularına ilişkin olarak kitapta yer alan çözümlü çıkmış sorulara özümsenerek ve dikkatli bir şekilde çalışılmasının adaylara sağlam bir kariyere ulaşma yolunda büyük yarar sağlayacağı açıktır.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Meslek Eğitimi ve Uzmanlık

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
70,00   
70,00   
×
Kapat