İkinci Şanslar Durağı

ISBN
9786054188336
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
425
Çünkü bazen hayalini kurduğumuz sevgi, bırakıp gittiğimiz yerde kalakalmıştır. Kimimiz ilk seferde istediğimizi elde edemeyip hayata küsmeyi, üzülmeyi tercih ederken, kimimiz pes etmeyip mutluluk için kendimize ikinci bir şans veririz. Ve Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 478671
 

Ürün Özellikleri

Çünkü bazen hayalini kurduğumuz sevgi, bırakıp gittiğimiz yerde kalakalmıştır. Kimimiz ilk seferde istediğimizi elde edemeyip hayata küsmeyi, üzülmeyi tercih ederken, kimimiz pes etmeyip mutluluk için kendimize ikinci bir şans veririz. Ve o mutluluk bazen bakmayı hiç düşünmediğimiz, geçmişimizin tatlı anılarından birinde saklıdır.
Küçük, şirin bir kasaba… Cordelia’nın şikayet etmeye hakkı yok; mükemmel bir ailesi, çok sevdiği bir işi, hatta bir erkek arkadaşı bile var, ya da öyle denilebilir. Ancak ilk aşkların asla unutulamadığı gerçeği, ilk aşkı Liam çıkıp geldiğinde suratına tokat gibi çarpacaktır.
Cordelia ve Liam geçen onca senenin ardından, birbirlerini unuttuklarını düşünürken; kaderin onlara oynayacağı tatlı sürprizden habersizdiler.

“Leziz bir turta kenarı yiyormuşçasına tatlı hisler uyandıran hikayelerin yazarı.”
USA TODAY

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Roman (Çeviri)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat