İki Yönlü Yozlaşma

ISBN
9789753634226
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
266
Memet Fuat -Melih Cevdet Anday'ın deyişiyle- “aşırılıklar arasında sağduyunun gösterdiği yolu izlemeye çalışıyor“; bu belirleyici özelliğiyle kırk yıldır karşıtlarını bile etkiliyor, değiştiriyor.Yapı Kredi Yayınları, Yazının devamı...
9,00 TL
%
30
İndirimli
6,30 TL Kazancınız: 2,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 567478
 

Ürün Özellikleri

Memet Fuat -Melih Cevdet Anday'ın deyişiyle- “aşırılıklar arasında sağduyunun gösterdiği yolu izlemeye çalışıyor“; bu belirleyici özelliğiyle kırk yıldır karşıtlarını bile etkiliyor, değiştiriyor.
Yapı Kredi Yayınları, geçen yıl Memet Fuat'ın 1960'ta çıkan ve Türk Dil Kurumu Eleştiri Ödülü'nü kazanan kitabı “Düşünceye Saygı“nın genişletilmiş yeni basımıyla birlikte, 1971-76 yılları arasında “Yeni Dergi ile Cumhuriyet ve Politika“ gazetelerinde çıkan çeşitli yazılarının bir araya getirildiği “Eleştiri Sorumluluğu“nu yayımlamıştı.
1981-87 yılları arasında “Yazko Edebiyat, Somut, Broy, Milliyet Sanat gibi dergilerde ve Milliyet, Cumhuriyet gazetelerinde çıkan tartışma, değinme ve kitap tanıtma yazıları ile soruşturma yanıtları ve konuşmalarının yer aldığı “İki Yönlü Yozlaşma“, Memet Fuat'ın bütün yazılarının derlenmesi yolunda yeni bir adım.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Eleştiri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,30   
6,30   
×
Kapat