İki Büyükannenin Masalları %17 indirimli Semin Sayıt

İki Büyükannenin Masalları

ISBN
9789944343022
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
63
“Otur yanıma hanım kızım, sana güzel bir masal anlatayım.“ Kendi halinde, sakin ve her zaman gülümseyen mavi gözlü babaannem bütün masallarına böyle başlardı ...Güldüğü zaman kahkahalarıyla hepimizi güldüren, canlı ve yerinde Yazının devamı...
3,00 TL
%
17
İndirimli
2,49 TL Kazancınız: 0,51TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 464024
 

Ürün Özellikleri

“Otur yanıma hanım kızım, sana güzel bir masal anlatayım.“
Kendi halinde, sakin ve her zaman gülümseyen mavi gözlü babaannem bütün masallarına böyle başlardı ...Güldüğü zaman kahkahalarıyla hepimizi güldüren, canlı ve yerinde duramayan bir kadın olan anneannem de bize masallar anlatırdı.
Büyükannelerimin anlattıkları, zengin ve farklı Türk geleneklerinden doğan masallar olup, onların uydurdukları şeyler değillerdi. Ama ayrıntılar, ses tonları ve yarattıkları atmosfer hep kendi iç dünyalarını yansıtırdı. Her yerde, her yaşta çocukların bu masalları bir zamanlar benim sevdiğim kadar seveceklerini umarım.
Semin Sayıt

İtalyanca ve İngilizce'den çevirdiği kitaplardan tanıdığımız çevirmen Semin Sayıt'ın anneannesi ve babaannesinden 1940'li ve 1950'li yıllarda dinlediği masallardan oluşan “İki Büyükannenin Masalları“ kitabında 14 masal bulunuyor. Bu masallar Eczameleyim Paşa, Kargacık, Acı Baklam Çık, Vurulun Kapılar Pencereler, Fino, Fakir Elmas, Telli Entari, Yumak, Falcı, Tümbecik, Keloğlan, İki Kedi, Maymun, Kuşcağızım.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13,5x0,6

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Çocuk Kitapları Masal-Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,49   
2,49   
×
Kapat