İHTİYAÇ ALES 2012 TÜRKÇE SORU KÜLÇESİ

ISBN
9786051300771
Yazar
Yayıncı
550 Soru Türkçe Matematik Mantık Geometri ALES, ÖSYM'nin en seçici sınavı niteliğini kazanmıştır günümüzde. Onun için bu sınavda farklı olmayanın, alanında seçkin durumuna gelmeyenin hiçbir iddiası kalmamıştır. Bu durumu çok iyi Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 364763
 

Ürün Özellikleri

550 Soru
Türkçe
Matematik
Mantık
Geometri

ALES, ÖSYM'nin en seçici sınavı niteliğini kazanmıştır günümüzde. Onun için bu sınavda farklı olmayanın, alanında seçkin durumuna gelmeyenin hiçbir iddiası kalmamıştır. Bu durumu çok iyi gözlemleyen uzman kadromuz, sizleri seçkin, iddialı adaylardan biri yapmak için elinizdeki bu soru bankasını hazırlamıştır.

ALES Soru Bankası'nın Türkçe setinin içeriği, ALES konularıyla bire bir örtüşmektedir. Testlerdeki sorular, bir yandan adayın bilgilerini yoklamaya, diğer yandan da o bilgileri pekiştirmeye yöneliktir. Bu kitabı özenle değerlendiren adayın, yeteneklerini konuşturan biri olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Zaten başarı da bu nitelikte bir aday olmaya bağlıdır. Peki ne demek "yeteneklerini konuşturan aday" Her soruyu dikkatlice ve bir kez okuyarak çözen, zamanla yarışan aday demek.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

19.5x27.5

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar Eğitim ALES Hazırlık Kitapları Soru Bankası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat