İdare Hukuku ve İdari Yargılama Hukuku

ISBN
9786051221168
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
497
Elinizdeki eser, hâkimlik-savcılık, kaymakamlık ve müfettişlik gibi iş sınavlarına hazırlık amaçlı kaleme alınmıştır. Ancak hukuk fakülteleri ve diğer fakültelerde okutulan "idare hukuku" ve "idarîyargılama hukuku" derslerinde Yazının devamı...
20,00 TL
%
17
İndirimli
16,60 TL Kazancınız: 3,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 418663
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki eser, hâkimlik-savcılık, kaymakamlık ve müfettişlik gibi iş sınavlarına hazırlık amaçlı kaleme alınmıştır. Ancak hukuk fakülteleri ve diğer fakültelerde okutulan "idare hukuku" ve "idarîyargılama hukuku" derslerinde anlatılan bütün konulara yer verilmiştir. Bu bakımdan bu derslereyardımcı olmak gibi işleve de sahip olacaktır.
Ülkemizde hizlı bir değişim yaşanmaktadır. Bu değişim hukuk alanında da kendini göstermektedir. Hukuk alanındaki değişim de, temel kanunların yeniden yapılması yanında idarî yapıda da kendini göstermektedir. 2011 yılında idarî teşkilata ilişkin önemli değişiklikler yapıldı. Bununyanmda idarîyargılama hukukunda önemli bir yere sahip olan 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu buyılsonundayürürlüğe girecek. Eserde, bu yeniliklerin hepsi mümkün olduğunca işlenmeye çalışıldı.
Ülkemizde iş sınavları test usulü ileyapıldığından, eserin sonunda bu sınavlarda sorulan sorulara benzer çözümlü test sorularmayer verdik.

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Araştırma-İnceleme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,60   
16,60   
×
Kapat