İbn Sina,Gazzali ve İbn Rüşd Düşüncesinde Ahiret %17 indirimli Ahmet Ç

İbn Sina, Gazzali ve İbn Rüşd Düşüncesinde Ahiret

ISBN
9786055996161
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
496
Bu çalışmada düşünce tarihimizin mühim simalarından İbn Sina, Gazzali ve İbn Rüşd'ün ahireti hayatının nasıllığı ve ölüm sonrası insanı neleri beklediğine dair görüşleri, asıl kaynaklara inilerek incelenmiştir. Bundan Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 425935
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışmada düşünce tarihimizin mühim simalarından İbn Sina, Gazzali ve İbn Rüşd'ün ahireti hayatının nasıllığı ve ölüm sonrası insanı neleri beklediğine dair görüşleri, asıl kaynaklara inilerek incelenmiştir. Bundan yaklaşık 800 - 1000 yıl öncesinde adı geçen düşünürlerimiz ahiret konusunda hangi esaslara dayanarak neler düşünmüş ve söylemiştir sorusu hepimizi yakından ilgilendirir. İnsan ve ölüm nedir, bir inanç olarak ahiret hayatındann ne kastedilir, konuya dair dini veriler nasıl anlaşılır, yeniden diriliş ruhani mi yoksa beden - ruh ile birlikte mi olacaktır, bu dünya ile ahiret hayatının farklılığı nelerdir gibi önemli sorular eser boyunca cevaplandırılmaya çalışılmıştır.
Tarihi mirasımız eğer hayata anlam vermemize ve geleceğimizi kurmamıza yarayan büyük bir hazine olarak kabul edilirse bize ait değerlerimizi yeniden gün yüzüne çıkarmak ve gündeme getirmek konuya ilgi duyan her ehil kişinin vazifesi olsa gerektir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat