Hz. Muhammedin Çağrısı (Mekke Dönemi) %17 indirimli Murat Sarıcık

Hz. Muhammed’in Çağrısı Mekke Dönemi

ISBN
9799752691277
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
432
Kainat onun hatırına yaratılan Efendimizin (a.s.m) çağrısı dün olduğu kadar bugünün insanını da ilgilendiriyor. Onun davet etitği ve rehberliğini yaptığı yol, insanlığın huzura, barışa ve sonsuz mutluluğa ulaştıracaktır. Bu Yazının devamı...
17,00 TL
%
30
İndirimli
11,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 469300
 

Ürün Özellikleri

Kainat onun hatırına yaratılan Efendimizin (a.s.m) çağrısı dün olduğu kadar bugünün insanını da ilgilendiriyor. Onun davet etitği ve rehberliğini yaptığı yol, insanlığın huzura, barışa ve sonsuz mutluluğa ulaştıracaktır. Bu eser, doğumundan Medine'ye hicretine dek Hz. Peygamberin hayatını anlatıyor.
Müşrik bir sosyal yapı içinde doğması, 53 yıl cahiliye toplumu içinde yaşaması, ilk vahiyle birlikte İslam'ın kıvılcımını harika bir süratle Mekke'de tutuşturulması, çağrısında zorluklara karşı dayanması ve benimsediği stratejisi, tebliği devam ederken yeni dine girenlerin cahiliye hukuku ve yönetiminde ayrımcılığa tabi kılınması ve içkencelere maruz bırakılması gibi faktörler onun hayatını pek çok yönüyle önemli kılıyor.
Bu eser hazırlanırken, ağırlıklı olarak ana kaynaklara başvuruldu. Zaman zaman cahiliyeye atıflar yapılarak ve olaylar tahlilci bir bakış açısıyla değerlendirilerek çalışma ikmal edildi. Bu cihatle eser, bir sire ve tarih tefsiri gibi de düşünülebilir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,90   
11,90   
×
Kapat