Huzura Doğru 1

ISBN
9789758486250
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
95
TGRT ve TGRT FM'de hergün yayınlanan Huzura Doğru, İslam ve Toplum programlarında sohbetlerini zevkle dinlediğimiz Osman Ünlü hocanın konuşmalarını, TGRT seyircisi ve TGRT FM dinleyicisinden gelen yoğun talep üzerine, BKY olarak, sohbet Yazının devamı...
6,00 TL
%
17
İndirimli
4,98 TL Kazancınız: 1,02TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570311
 

Ürün Özellikleri

TGRT ve TGRT FM'de hergün yayınlanan Huzura Doğru, İslam ve Toplum programlarında sohbetlerini zevkle dinlediğimiz Osman Ünlü hocanın konuşmalarını, TGRT seyircisi ve TGRT FM dinleyicisinden gelen yoğun talep üzerine, BKY olarak, sohbet tadında ve bir seri halinde kitaplaştırma kararı aldık. Serinin elinizdeki bu birinci kitabında, “Evlilik ne demektir Kadın hakları, Erkeğin görevleri, Terör, Reankarnasyon“ ve daha pek çok konuda merak ettiklerinizi bulacaksınız.
Yurt dışında çeşitli ülkelerde mesleki araştırmalarda bulunan Osmanlı Ünlü hoca, gerek lise ve üniversite yıllarında, gerekse Balıkesir Gönen'de daha sonra İstanbul'daki çeşitli liselerde öğretmenlik yaptığı sıralarda hiç kopmadığı medyada daha iyi hizmet verebileceğine inandığı için öğretmenliği bırakarak, mikrofon başına ve kameraların karşısına geçti.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,98   
4,98   
×
Kapat