Film Gibi Yaşadım %17 indirimli Feyzan Ersinan

Hülya Koçyiğit

ISBN
9789753042444
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
259
“Film Gibi Yaşadım“, sinemada bir ömrün tanıklığı kadar, yakın dönemimize de ışık tutan bir söyleşi demetini getiriyor. 1960'lı yıllarda sinemaya adım atan, kısa bir süre sonra da 'yıldız'laşan sinema sanatçısı Hülya Yazının devamı...
17,50 TL
%
17
İndirimli
14,53 TL Kazancınız: 2,97TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 470883
 

Ürün Özellikleri

“Film Gibi Yaşadım“, sinemada bir ömrün tanıklığı kadar, yakın dönemimize de ışık tutan bir söyleşi demetini getiriyor.
1960'lı yıllarda sinemaya adım atan, kısa bir süre sonra da 'yıldız'laşan sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, bu meslekteki kırkıncı yılının dökümünü Feyzan Ersinan'a anlattı.
Bir sanatçının yetişme ortamı, sinemadaki soluklu yolunun dönemeçleri, yaşadığı dönemin gerçekliği içtenlikli biçimde bu söyleşide dile getiriliyor.
Sinema yazarı Feyzan Ersinan, Koçyiğit'le akıp giden söyleşisini, sinema dünyamızın tanınan simalarıyla yaptığı söyleşilerle tümlüyor: Orhan Aksoy, Ediz Hun, Selim İleri, Lütfi Ö. Akad, Halit Refiğ, Osman Şahin, Semir Aslanyürek, Kartal Tibet uzak / yakın bakışlarıyla Hülya Koçyiğit'i anlattılar. Nilüfer Koçyiğit, Feryal Koçyiğit ve Selim Soydan ise sanatçıya yakın duruşlarının anlamını söze döktüler.
“Film Gibi Yaşadım“, aynı zamanda, bir sanatçının otoportresine bakış denemesidir. Sinemayı sinema yapanlar içtenlikle tanıklığını getiren bu kitap uzunca süre elinizden düşmeyecek.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sanat Sinema Sanatçıları ve Filmler Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,53   
14,53   
×
Kapat