Homeros’tan Aşık Veysel’e Tarihte ve Toplum Yaşamında Körler

ISBN
9789756193131
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
680
Bu kitapta, körlerin toplumla sağlıksız şekilde yürüyen ilişkileri bütün yönleriyle sosyal psikolojinin en verimli çalışma alanlarından birisi olan tutumlar çerçevesinde ele alınmakta, körlerin toplumsal ilişkileri temel olarak Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569063
 

Ürün Özellikleri

Bu kitapta, körlerin toplumla sağlıksız şekilde yürüyen ilişkileri bütün yönleriyle sosyal psikolojinin en verimli çalışma alanlarından birisi olan tutumlar çerçevesinde ele alınmakta, körlerin toplumsal ilişkileri temel olarak “bilgelik-çaresizlik“ ikilemi içinde sunulmaktadır.
Kitapta gözlerin görmemesinin gelmiş-geçmiş en büyük Arap Edebiyat ustası, en büyük Arap Edebiyatı eleştirmeni olmaya ya da Nobel Fizik Ödülü almaya engel olmadığının öyküsünü okuyacak; Democritos, Bay Dühring, Ostrovski, Rodrigo, Borges, Ray Charles gibi pek çok kimseyi bir başka yönüyle tanıma olanağı bulacaksınız.
Toplumu körler merkezinde görmeye ve tanımaya istekli, geniş ve zengin içerikli bir tarihsel inceleme olan kitap, eğitimciler, toplum bilimciler ve tarihçiler gibi birbirinden farklı ilgi alanları olan çevrelere hitap etmektedir.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat