Homeopatinin Bakış Açısıyla Tıbbın Özü, Felsefesi ve Hastalıkların Tedavisi

ISBN
9786056557712
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
248
Hastalıkları, hastadaki belirtileri benzer biçimde birazcık daha artıranilaçlarla iyileştirmek (tıpkı soğukta donan birini karla ovmak gibi), eski çağlardan beri biliniyordu. 17.yy sonunda Dr. Samuel Hahnemann, bu yöntemin kurallarını Yazının devamı...
80,00 TL
%
17
İndirimli
66,40 TL Kazancınız: 13,60TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 589930
 

Ürün Özellikleri

Hastalıkları, hastadaki belirtileri benzer biçimde birazcık daha artıranilaçlarla iyileştirmek (tıpkı soğukta donan birini karla ovmak gibi), eski çağlardan beri biliniyordu. 17.yy sonunda Dr. Samuel Hahnemann, bu yöntemin kurallarını ortaya çıkartarak bilimsel bir temele oturmasını sağladı ve adına homeopati dedi. Bu kitap, homeopatinin üç temel kitabının Türkçe çevirisidir. Kitaplar yazıldıkları ilk şekilleri ile değil, sadeleştirilerek ve yerine göre kısaltılarak veya özetlenerek günümüz Türkçesine uyarlanmıştır. Anlaşılmalarını iyice kolaylaştırmak için daha güncel bilgilerden oluşan yorumlar eklenmiştir.
Birinci kitap, Tıbbın özü, homeopatiyi anlatan ilk kitaptır ve bu kitabı anlamadan iyi bir homeopat olmak mümkün değildir. İkinci kitap, Uzun Süren Hastalıklar, homeopatik ilaç alınmadan asla iyileşemeyen hastalıkların tedavisi hakkındadır. üçüncü kitap, Homeopatik Felsefe Dersleri, Tıbbın özü ve Uzun Süren Hastalıklar hakkında daha geniş bilgi verir.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sağlık Tıp Felsefesi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
66,40   
66,40   
×
Kapat