Hizmetkar %17 indirimli James C. Hunter

Hizmetkar

ISBN
9789944291293
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
Liderliğin Gerçek Anlamı Hakkında Basit Bir Hikâye. Bu sürükleyici kitapta, dışarıdan bakıldığında çok başarılı bir yaşam süren işadamı John Daily'nin hikâyesi aracılığıyla, aslında hizmet etmek anlamına gelen liderliğin Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 463533
 

Ürün Özellikleri

Liderliğin Gerçek Anlamı Hakkında Basit Bir Hikâye.
Bu sürükleyici kitapta, dışarıdan bakıldığında çok başarılı bir yaşam süren işadamı John Daily'nin hikâyesi aracılığıyla, aslında hizmet etmek anlamına gelen liderliğin değişmeyen prensiplerini öğreneceksiniz. John Daily, bir patron, eş, baba ve antrenör olarak üstlendiği bütün liderlik görevlerinde gittikçe başarısız olmaktadır. Yaşamını tekrar ellerine alması için, gönülsüzce de olsa, bir hafta boyunca bir Benedikten manastırında inzivaya çekilir. John'u bekleyen sürpriz, manastırdaki ruhsal eğitimi yürüten keşişin, Wall Street'de efsane haline gelmiş olan eski bir yönetici olmasıdır. Bu keşiş, John'a gerçek liderliğin güç değil, sevgi, hizmet etmek ve fedakârlığın bir araya gelmesiyle ortaya çıkan otorite üzerine kurulması gerektiğini gösterir.
John'la birlikte siz de bu kitaptaki ilkelerin ne yeni ne de karmaşık olduğunu göreceksiniz. Hiçbiri özel yetenek gerektirmiyor: Basitçe, ilişkilerdeki saygı bağının kuvvetlendirilmesi, sorumluluk duygusu ve çevrenizdeki insanlara değer vermek üzerine kurulu. Belki bu, Hizmetkâr'ın çok değişik yaşam tarzları olan farklı insanlarda aynı etkiyi yaratmasının da sebebi.
Size bir şeyler öğretmek yerine vaaz veren kitaplardan sıkıldıysanız, liderlik yeteneklerinizi geliştirmenin yollarını arıyorsanız, uzun süreli ve anlamlı başarılara yol gösteren değişmez ilkeleri anlamak istiyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat