Her Yönüyle Dil %17 indirimli Doğan Aksan

Her Yönüyle Dil

ISBN
9789751609755
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
244
Dilbilimin günümüzde büyük bir önem kazandığı, birçok bilim dalıyla ilişkili ve iç içe bulunduğu, herkesçe biliniyor. Bu durum, yırdumuzda konuyla ilgili yayımların bundan 20-30 yıl öncesine oranla büyük ölçüde artmasından da Yazının devamı...
21,60 TL
%
25
İndirimli
16,20 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550930
 

Ürün Özellikleri

Dilbilimin günümüzde büyük bir önem kazandığı, birçok bilim dalıyla ilişkili ve iç içe bulunduğu, herkesçe biliniyor. Bu durum, yırdumuzda konuyla ilgili yayımların bundan 20-30 yıl öncesine oranla büyük ölçüde artmasından da belli olmaktadır.
Bizi her yönüyle saran, adına dil dediğimiz kurumla ilgili sorunlar, ülkemizde başarıyla gerçekleşen dil devrimi nedeniyle de önemini ve güncelliğini korumaktadır.
Kitap bu yüzden, hem dille ilgilenenlere, dilseverlere, hem de dilbilim öğrenimini görenlere yararlı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Dille ilgili konular ve sorunlar, dilbilimin bugün değişik alanlara ve doğrultulara yayılan geniş çerçevesi içinde, çeşitli yönleriyle bir bütün olarak ele alınmış, dilbilimin çerçevesi dışına taşan kimi konular da yararları nedeniyle işlenmiştir.
(önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğitim Hakkında

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,20   
16,20   
×
Kapat