Her Çocuk Farklı Düşünür %17 indirimli Lanna Nakone

Her Çocuk Farklı Düşünür

ISBN
9789944204767
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
280
Çocuklarınızın düşünce ve öğrenme tarzlarını keşfedin! Her çocuk farklı düşünür Çocuğunuzun düşünce biçimini, beyin tarzını öğrenmek için şu an harcayacağınız kısa zaman, gelecekte size büyük ödüller Yazının devamı...
13,00 TL
%
30
İndirimli
9,10 TL Kazancınız: 3,90TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 394127
 

Ürün Özellikleri

Çocuklarınızın düşünce ve öğrenme tarzlarını keşfedin!
Her çocuk farklı düşünür
Çocuğunuzun düşünce biçimini, beyin tarzını öğrenmek için şu an harcayacağınız kısa zaman, gelecekte size büyük ödüller kazandıracaktır.
Anne babalar, her zaman çocuklarının beyinlerini okuyabilmek ve odalarının neden hep dağınık olduğunu, ödevlerini neden hep son ana bıraktıklarını, neden dikkatsiz olduklarını, neden her şeylerini kaybettiklerini anlayabilmek ister.
Düşünce ve öğrenme tarzları hakkındaki en yeni bilgiler ışığında hazırlanan bu pratik ve eğitici kılavuz, çocuklarımızın gelişmesini ve rahat etmesini sağlayacak yepyeni yöntemler sunuyor. Kitapta dört farklı düşünce tarzı, güçlü yanları, zayıf yanları, tercihleri ve sıkıntılarıyla anlatılıyor ve anne babaların, bu düşünce tarzlarına uygun, çocuğun potansiyelini ortaya çıkarmasını sağlayacak, güvenli, yaratıcı ve eğitici ortamları nasıl yaratabileceği gösteriliyor.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Aile (Kadın, Erkek ve Çocuk) Çocuk Psikolojisi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,10   
9,10   
×
Kapat