Hazinenin Durumu Yürekler Acısıdır! Kurtarabilen Çıksa Başımızın Tacıd

Hazinenin Durumu Yürekler Acısıdır Kurtarabilen

ISBN
9789750164934
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
102
Hazinenin Durumu Yürekler Acısıdır! / Kurtarabilen çıksa Başımızın Tacıdır! Seksenli yılların sonlarında yazılmıştır. Günümüzden geçmişe bir rüyayı anlatır. Osmanlı İmparatorluğu'nun içerisinde yer alan değişik Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 434147
 

Ürün Özellikleri

Hazinenin Durumu Yürekler Acısıdır! / Kurtarabilen çıksa Başımızın Tacıdır! Seksenli yılların sonlarında yazılmıştır. Günümüzden geçmişe bir rüyayı anlatır.

Osmanlı İmparatorluğu'nun içerisinde yer alan değişik kültürlere de değinen ve bozulmuş ekonomik duruma çareler arayışlarının üzerine kurgulanan oyun, Yakup Almelek'in diğer yapıtlarından farklı olarak mizahi içeriği haiz lirik bir dille yazılmıştır.

Padişah bir taraftan zevk ve sefa sürerken diğer yandan akla hayale gelmeyecek yöntemler ile hazineyi kurtarmak için çalışmakta, akıllar toplamaktadır.

Vezirler, ticarette usta bir Yahudi, defterdar gibi karakterler duruma çözüm bulma yarışı içerisindedirler; ortaya çıkan alışılmadık önerilerin yarattığı tablo sizleri güldürecek ve bir manada bugünlere köprüler kurduracaktır...

Kitap iki dilli (Türkçe – İngilizce) olarak yayımlanmıştır. Sayfaları çevirirken -aynı bir rüya gibi- imgeleri canlandırabilmemize olanak sunan Sayın İrvin Mandel'in on adet çizimi de kitapta yer almaktadır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat