Hayırsever Terrorist

ISBN
9789756117613
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
370
"Amerika Birleşik Devletleri Hazinesinin "TERRORIST"; Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın "Kefilim" dediği adam: Şeyh Yasin El Kadı!.. ABD, 13 Ekim 2001 tarihinde, adını 39 kişi ve kuruluşlarla birlikte SDGT (Specially Designated Global Terrorist) Yazının devamı...
23,00 TL
%
17
İndirimli
19,09 TL Kazancınız: 3,91TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 455111
 

Ürün Özellikleri

"Amerika Birleşik Devletleri Hazinesinin "TERRORIST"; Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın "Kefilim" dediği adam: Şeyh Yasin El Kadı!..

ABD, 13 Ekim 2001 tarihinde, adını 39 kişi ve kuruluşlarla birlikte SDGT (Specially Designated Global Terrorist) "Özel Olarak Belirlenmiş Teröristler" arasında yazdı.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, El Kaideyle bağlantısı nedeniyle 17 Ekim 2001 tarihinde malvarlığını dondurma kararı aldı.

Buna dayanarak Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu da 22 Aralık 2001 tarihinde aldığı kararla Türkiyedeki malvarlığını dondurdu.

Başbakan Erdoğan ise bizzat tanıdığı Şeyh Yasin El Kadıya "kefil" olduğunu söyledi.

Hakkındaki kara para soruşturması, Maliye Bakanı Kemal Unakıtanın "müdahalesi" ve Savcılığın "hayırsever" gerekçesiyle takipsizlikle sonuçlandı.

Başbakan ise, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan hakkındaki yolsuzluk iddiaları sırasında gösterdiği koruyucu tavrını, El Kadının ortağı ve kendisine "veri danışmanlığı" yapan Cüneyd Zapsu için de gösterdi.

El Kadıyı koruma isteğinin en önemli göstergesi, malvarlığını donduran Bakanlar Kurulu Kararından isminin çıkarılmasına yönelik mahkemeye gönderilecek Başbakanlığın temyiz dilekçesini bir yazı ile geri çektirmesi oldu.

Uğur Mumcu, Tarikat-Ticaret-Siyaset üçgeninin nasıl çalıştığını anlatmıştı.

El Kadı Dosyası ise Tarikat-Ticaret-Hükümet üçgeninin nasıl çalıştığını gösteriyor

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Araştırma-İnceleme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
19,09   
19,09   
×
Kapat