Hayatı Erteleyen Adam Enstantaneler

Hayatı Erteleyen Adam Enstantaneler

ISBN
9789757976691
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Sönmez Karakurt'un Sabah Gazetesi'nde “Enstantaneler“ ve “bu hale nasıl geldik“ isimli karikatürlerinden oluşan “Hayatı erteleyen adam“ isimli albümü Mart Yayınları'ndan çıkıyor. Bu albümdeki karikatürler ve gözlemler birebir Yazının devamı...
9,50 TL
%
17
İndirimli
7,89 TL Kazancınız: 1,61TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 605160
 

Ürün Özellikleri

Sönmez Karakurt'un Sabah Gazetesi'nde “Enstantaneler“ ve “bu hale nasıl geldik“ isimli karikatürlerinden oluşan “Hayatı erteleyen adam“ isimli albümü Mart Yayınları'ndan çıkıyor.
Bu albümdeki karikatürler ve gözlemler birebir gerçek hayattan alınmış ve abartı yapılmadan aktarılmıştır.
Gündelik hayatın içerisinde küçük gibi görünen bazı ayrıntı ve detayların aslında yaşantımızın ne kadar büyük bölümünü etkilediğini insanlar, eşyalar, mekanlar hatta hayvanlar, iç sesleriyle deşifre oluyorlar. Kafada dönen tilkiler, küçük hesaplar, kurnazlıklar, saflıklar mümkün olduğunca direkt anlatılmaya çalışılıyor.
Okuyanlardan gelen; “Hakikaten de öyle“ tepkilerinden, vatandaşlarımızın muhakkak kendilerinden çok şey bulacaklarını garanti ediyor bu karikatürler.
Büyük laflar etmeden, direkt gözlemlerle “önce kendine bak“ dedirten tarafıyla da sanki toplumsal bir misyonu da yerine getirmek ister gibi. Ama bu da büyük bir laf olduğu için, albümde deşifre edilebilecek bir ruh hali olarak her an karşımıza çıkabilir.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Eğlence Karikatür

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,89   
7,89   
×
Kapat