Hayata Yön Veren Denemeler %17 indirimli Sabri Gülal

Hayata Yön Veren Denemeler

ISBN
9789944143264
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
İnsanların günlük yaşamlarındaki davranışları gözlemlendiğinde; birbirlerine yönelik örtüşmeler ve şaşırtıcı benzerlikler sezinlenir. Bu örtüşmeler ve benzerlikler o toplumdaki kalıplaşmış alışkanlıkların toplamı olup; Yazının devamı...
14,00 TL
%
30
İndirimli
9,80 TL Kazancınız: 4,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 441101
 

Ürün Özellikleri

İnsanların günlük yaşamlarındaki davranışları gözlemlendiğinde; birbirlerine yönelik örtüşmeler ve şaşırtıcı benzerlikler sezinlenir. Bu örtüşmeler ve benzerlikler o toplumdaki kalıplaşmış alışkanlıkların toplamı olup; farklarına bile varılmadan kuşaktan kuşağa bir davranış özelliği şeklinde miras bırakılırlar...
Arada bir farkına varılan bu davranışlar, kimi zaman pişmanlıklar da içerir.
Hayata yön veren denemeler; bu davranışların sezinlenmesine yönelik, okunduğunda pıtrak pıtrak batmaması için özen gösterilen insani fısıltılardır.
Çağımızın kendine dönük yaşamayı alışkanlık haline getirmiş insanları, farkında olarak veya olmayarak devam ettirdikleri yaşamlarının son noktasına yaklaştıklarında; o güne kadar fark etmedikleri pişmanlıkların meyvelerini toplarlar.
Herkesin hayatının karanlık ve ışıltılı dönemleri vardır. Ve olacaktır da... Bu kitabın amacı; kişilerin o dönemlerine sahip çıkarak, kendilerini kontrolsüz bırakmamalarına yardım etmektir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,80   
9,80   
×
Kapat