Hastalıklara Pozitif Bakış %17 indirimli Arif Akpınar

Hastalıklara Pozitif Bakış Yaratıcıyla Dayanışma

ISBN
9789759139117
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Hastalara yapılacak en güzel iyilik, onlara moral vermektir. Moral değerleri yükselen bir insanın, hastalıklara karşı daha fazla direnç gösterdiği bir gerçektir. Sevdikleriimizin hastalıkları karşısında endişeye kapılıp, onlar için Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 478136
 

Ürün Özellikleri

Hastalara yapılacak en güzel iyilik, onlara moral vermektir. Moral değerleri yükselen bir insanın, hastalıklara karşı daha fazla direnç gösterdiği bir gerçektir.
Sevdikleriimizin hastalıkları karşısında endişeye kapılıp, onlar için iyilik yapma telaşına düşeriz. Onları ziyaret ederken yanımızda götürdüğümüz hediyelerin, onların işine yaramasından çok içimizi rahatlatan bir yönü olur çoğu zaman. Onları ziyaret ederek varlığımızla moral vermeye çalışırız. Kısa ziyaretlerimizin ardından, onları acılarıyla baş başa bırakırız. Ya sonra!..
Bu eser; hastalara moral vermek, onların hastalıklar karşısında güçlü olmalarına yardımcı olmak amacıyla kaleme alınmıştır. Bu eseri okuyan bir hasta; aslında hastalığın bir nimet olduğunu, endişe etmenin, korkamnın çare olmadığını; bilakis Yaratıcı ile dayanışma içerisinde olduğu zaman yenemeyeceği hiçbir zorluğun bulunmadığını anlayacaktır.
Bu kitap, hastalara verilecek en değerli hediyedir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikiyatri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat