Step By Step 9

Harf Eğitim Step By Step 9

ISBN
9789756048849
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
204
Step by Step English Practice Book 9. sınıf yardımcı kitabı, Milli Eğitim Bakanlığının devlet okulları İngilizce dersi müfredatına birebir uygun hazırlanmıştır. Kitap, müfredatta yer alan dil bilgisi konularını ve kelime bilgisini Yazının devamı...
30,00 TL
%
20
İndirimli
24,00 TL Kazancınız: 6,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 594074
 

Ürün Özellikleri

Step by Step English Practice Book 9. sınıf yardımcı kitabı, Milli Eğitim Bakanlığının devlet okulları İngilizce dersi müfredatına birebir uygun hazırlanmıştır.

Kitap, müfredatta yer alan dil bilgisi konularını ve kelime bilgisini pekiştirmeye yöneliktir.
Konu anlatım bölümlerinde İngilizce ve Türkçe açıklamalara yer verilmiş, böylece öğrencinin hedef dilde ve ana dilinde öğrendiği dil bilgisel yapıların farkına varabilmesi hedeflenmiştir.

Anlatımlarda sunulan örnekler öğrencinin gerçek yaşamla öğrendikleri arasında bağ kurmasını kolaylaştırmaktadır. Basitten ileri düzeye kadar farklı seviyeleri kapsayacak şekilde düzenlenmiş, farklı türdeki alıştırmalarla öğrenilen bilginin değişik biçimlerde pekiştirilmesi hedef alınmıştır.

Her ünitedeki kelime alıştırmaları ve okuma metinleri o ünitenin dil bilgisi konuları ve ünite ana teması dikkate alınarak, yaş gruplarına uygun konular seçilerek hazırlanmıştır.

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Eğitim Yabancı Dil Öğrenimi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,00   
24,00   
×
Kapat