Hanım Sahabiler

ISBN
9789759105136
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
320
Asr ı Saadet'te yaşayan Hanım Saha biler in o günün şartlan içinde sergiledikleri ferdi ailevi ve sosyal yaşantı bu günün inançlı hanımları için kendi çizgilerini belirginleştirmede aradıkları çok şeyi bulabilecekleri bir örnek ve Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 462033
 

Ürün Özellikleri

Asr ı Saadet'te yaşayan Hanım Saha biler in o günün şartlan içinde sergiledikleri ferdi ailevi ve sosyal yaşantı bu günün inançlı hanımları için kendi çizgilerini belirginleştirmede aradıkları çok şeyi bulabilecekleri bir örnek ve bir model hükmündedir.
Hanım Sahabiler namıyla yad ettiğimiz o yüce kadınlar bir yandan ailenin muallimesi ve kurucusu olarak taçlandı rılırken diğer yandan da sosyal hayatta aktif rol üstleniyorlardı.Elinizdeki kitapta Resûlullah'ın sal lallahu aleyhi ve sellem muhterem zevceleri kızları torunları teyzeleri halaları ve annesi hükmünde olanlarla beraber toplam yüz on yedi hanım sahabinin hayatlarından kesitler bulunmaktadır. Bu eserde onların hayatlarından bizlere uzanan ipler bulacak bu iplerle günümüz kadınının pek çok sıkıntı ve meselelerinin ortadan kalkacağına şahit olacaksınız.
Hanım Sahabiler'in güzide hayatlarına girdiğinizde oradan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. Kendi ikliminizi onların iklimiyle özdeşleştirmeyi dileyeceksiniz. Onların ikliminde kalmak zaman olarak belki olanaksız ama. onların atmosferinden gelen esintilerle kendi hayatınızı süslemek pekala mümkün. .

Boyutlar

15.5x21.5

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar İslam Biyografi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat