Halkın İçinde %17 indirimli Maksim Gorki

Halkın İçinde

ISBN
9786055730109
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
220
Rus edebiyatının büyük yazarı Maksim Gorki, gerçekten de “halkın içinde“ geçmiş yaşamını roman ve öykülerine büyük bir ustalıkla yansıtmıştır. Rus işçi sınıfını, köylüleri, her kesimden insanları ölümsüz kıldığı Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 426582
 

Ürün Özellikleri

Rus edebiyatının büyük yazarı Maksim Gorki, gerçekten de “halkın içinde“ geçmiş yaşamını roman ve öykülerine büyük bir ustalıkla yansıtmıştır. Rus işçi sınıfını, köylüleri, her kesimden insanları ölümsüz kıldığı yapıtlarının evrenselliği de buradan gelir. Halkın İçinde adlı bu önemli romanın baş kahramanı İgor Petroviç, devrim örgütlenmesi için bir Rus köyüne gider.
Köylüleri, halktan ezilmiş kimseleri aralarına girmiş bir tohum gibi besler, inancının ateşini onlara verir, bu nedenle yakalandığında hiçbir pişmanlık, kendi adına hiçbir üzüntü duymaz.
Elinizdeki kitapta Halkın İçinde'den başka Gorki'nin bir de öyküsü var. Öğretmen Vera'nın bir grup askerle konuşmalarını anlatan Askerler adlı bu öykü de yine devrimci örgütlenmenin aşamalarından birini anlatır. Devrime adanmış, hiç eskimeyecek bir yapıt. Mustafa Balel'in unutulmaz çevirisiyle.
Bizler, inancımızın ateşini bir insanın üzerine üflediğimizde, o insanın alevlenmesi gerekir.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

11.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Rus

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat