Hakperestlik İmtihanı

ISBN
9786053282600
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
140
Neden bahsediyor? Ülkemizde 2013 Kasım'ında dersanelerin kapatılmak istenmesiyle hararet kazanan bir garip süreç yaşanıyor. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin teşvikleriyle ülkemiz ve dünyanın pek çok yerinde on yıllardır yürütülmekte olan Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 583281
 

Ürün Özellikleri

Neden bahsediyor?
Ülkemizde 2013 Kasım'ında dersanelerin kapatılmak istenmesiyle hararet kazanan bir garip süreç yaşanıyor. Fethullah Gülen Hocaefendi'nin teşvikleriyle ülkemiz ve dünyanın pek çok yerinde on yıllardır yürütülmekte olan başta eğitim olmak üzere her türlü başarılı hayır hizmeti terörle ilişkilendirilerek yok edilmeye çalışılıyor. Elinizdeki kitap; bu zor süreçte yazarın niçin Hocaefendi ve Hizmet'in yanında yer aldığını anlattığı yazı, konuşma ve röportajları bir araya getiriyor.
Niçin okunur?
“Şunu bütün samimiyetimle ve itminan ile diyebilirim ki, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi her asırda gelip zamanın dertlerine Kur'ân eczanesinden devalar hazırlayıp cihana yaymak için çırpınan İmam-ı Gazalî, Mevlânâ Celâleddin-i Rumî, İmam-ı Rabbanî, Mevlânâ Halid-i Bağdadî ve Bediüzzaman Said Nursî gibi bir veliyy-i azîm, bir vâris-i Nebî (sallallahu aleyhi ve sellem) ve bir kahraman-ı İslâm'dır.” (Cemil Tokpınar)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Araştırma

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat