Haarp "Kıyamet Teknolojisi" %17 indirimli Aydoğan Vatandaş

HAARP Kıyamet Teknolojisi

ISBN
9799753625516
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
139
17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük depremi sonrasında birbirinden ilginç senaryolar ortaya atıldı. Bunlardan en ilginci ise ABD ordusu tarafından Alaska'da konuşlandırılan HAARP projesiyle ilgiliydi. Deprem olaylarından ani iklim Yazının devamı...
8,00 TL
%
36
İndirimli
5,12 TL Kazancınız: 2,88TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 394073
 

Ürün Özellikleri

17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük depremi sonrasında birbirinden ilginç senaryolar ortaya atıldı. Bunlardan en ilginci ise ABD ordusu tarafından Alaska'da konuşlandırılan HAARP projesiyle ilgiliydi.
Deprem olaylarından ani iklim değişikliklerine kadar birçok felakete sebep olabilecek bu proje nasıl gerçekleştirildi
Projenin amaçları ve etkileri nelerdir Gölcük depremi suni bir deprem olabilir mi Daha önce suni deprem deneyleri yapıldı mı Elinizdeki kitap, bu akılalmaz projeyle ilgili iddia ve soruların cevaplarını arıyor.
(Arka Kapak)
HAARP
Bu harfler, ABD'nin en gizli askeri projelerinden biri olan “High Frequency Active Auroral Research Program“ isminin baş harfleri.. Adından görüldüğü gibi yüksek frekansla ilgili bir program bu..
Bu konuyu gündeme getirmemizin nedeni, son zamanlarda bazı kişilerin İnternet aracılığı ile HAARP projesini, Yıldız Savaşları filmleri senaryosu türünden senaryolarla Körfez depremini bağlayıp, birbirlerine iletmeye başlamaları.. Hayal gücü oldukça yüksek bir milletiz.. Kendimiz uydurup, sonra da kendimiz inanıyoruz.. “Fısıltı gazetesi“ akıl almaz bir hızla yalan yanlış her şeyi yayıyor.. Bu nedenle konuyla ilgili doğruları bilmekte yarar var..
(Kitabın İçinden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Politika Devlet Güçleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,12   
5,12   
×
Kapat