Güzel Konuşma Bir Markadır

ISBN
9786053778899
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
154
Çocuk, toplumsallaşma süreci içinde kazandığı deneyimlerle benlik ve kişilik kazanır. İnsanın iletişimle oluşan toplumsal kişiliği, çeşitli biçimlerde ortaya koyduğu ifade biçimleri ve konuştuğu şeylerle açığa çıkar. Biz Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 490642
 

Ürün Özellikleri

Çocuk, toplumsallaşma süreci içinde kazandığı deneyimlerle benlik ve kişilik kazanır. İnsanın iletişimle oluşan toplumsal kişiliği, çeşitli biçimlerde ortaya koyduğu ifade biçimleri ve konuştuğu şeylerle açığa çıkar. Biz insanlar yaşadığımız sürece bir taraftan toplumsal düzenlemeleri öğrenir,diğer taraftan da bu düzenlemelerin çizdiği çerçeve içinde diğer insanlarla yaptığımız iletişim rehberliğinde öğrenir ve gelişiriz. Öğrenirken de iletişim kurduğumuz insan sayısı kadar değişik rollere gireriz.
İletişim, konuştuğumuz dilde, geleneklerimizde ve ortaya koyduğumuz tüm yapıtlarda somutlaşır. Heller'e göre, “a posteriori (kişisel deneyim)“ her iki önsel özelliğimizin eşleşmesi sonucu oluşur. Bunlar kalıtımsal ve toplumsal önsellerimizdir (genetic a priori ve social a priory).
(Önsöz'den)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İletişim Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat