Günyüzü Yargıcı

Günyüzü Yargıcı

ISBN
9789755094962
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
128
Hukuk ve edebiyat adamı, Yargıtay 8. Ceza Dairesi Emekli Başkanı M. Naci Ünver'in basında 1970'li yıllardan bugüne kadar, toplumsal sorunlara ilişkin çok sayıda makalesi ve kimi edebiyat dergilerinde öyküleri yayınlanmıştır. Yazarın Yazının devamı...
6,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601916
 

Ürün Özellikleri

Hukuk ve edebiyat adamı, Yargıtay 8. Ceza Dairesi Emekli Başkanı M. Naci Ünver'in basında 1970'li yıllardan bugüne kadar, toplumsal sorunlara ilişkin çok sayıda makalesi ve kimi edebiyat dergilerinde öyküleri yayınlanmıştır.
Yazarın beş romanı (Evlenme Cüzdanı, Aşk Özgürdür, Ozanın Öldüğü Gün, Bir Yalnızlık Masalı, Sevdaya Uzaktan Bakan Kadınlar), üç öykü kitabı (Kapadokya Efsanesi, Günyüzü Yargıcı, Kırmızı Kaplı Defter), bir şiir kitabı (Doludizgin) ve bir makale kitabı (Şimdi Nerdeyiz, Demokrasi-Hukuk) vardır. “Evlenme Cüzdan“ ve “Aşk Özgürdür“ kitapları televizyon filmi olmuştur.
Şimdi de Günyüzü Yargıcı adlı kitabının 3. baskısını siz değerleri okurlarımızla buluşturuyoruz.
Günyüzü Yargıcı, yazarın hukukçu kişiliği ile edebiyatçı kişiliğinin ortak ürünü diyebileceğimiz oldukça farklı bir serüven. Bir sahil kasabasında yaşanan ilginç olayların öyküsü. Tüm baskıları ve korkuları dışlayıp her zaman ve her koşulda adalet kavramının yüceliğini savunan yiğit bir yargıcın öyküsü.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,00   
6,00   
×
Kapat