Günde En Az 4 Zevk

ISBN
9786054232604
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
224
Zevk, bu kitapta yer aldığı şekliyle, “daima daha fazla“ tüketmek değildir. Daha ziyade bizi iyileştiren, bizde dinginliği başlatan şeye yoğunlaşmamızı sağlayan uyanıklık hâline uygun düşen zevktir söz konusu olan. İhtiyacımız Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 550706
 

Ürün Özellikleri

Zevk, bu kitapta yer aldığı şekliyle, “daima daha fazla“ tüketmek değildir. Daha ziyade bizi iyileştiren, bizde dinginliği başlatan şeye yoğunlaşmamızı sağlayan uyanıklık hâline uygun düşen zevktir söz konusu olan. İhtiyacımız olan şey, zevklerimizden oluşan bir liste hazırlamak ve onları gerçekleştirmek için “Ne zaman“, “Nerede“ ve “Kiminle“ sorularını düşünerek listeden “Günde En Az 4 Zevk“ seçmektir. Çünkü zevklerimizi ve tasarılarımızı hayata geçirmek bizi yenileyecektir.
“Zevk, hissettiğimiz şeylerle birlikte bizi tek vücut hâline getirir.“ diyen Evelyne Bissone Jeufroy, zevklerin insanı nasıl iyileştirebileceği ve beden üzerindeki etkileri konusundaki birikimlerini paylaşırken zevk sayesinde nasıl değişebileceğimizin yöntemleri üzerinde de duruyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat