Gülliverin Gezileri Nostalgic %17 indirimli Jonathan Swift

Gülliverin Gezileri Nostalgic

ISBN
9786053543299
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
96
(...) Başka bir seferinde, imparator benden ayakta durup bacaklarımı açmamı istedi, böylece ordusu bacaklarımın arasından geçebilecekti. Orduda en az üç bin piyade ve bin atlı vardı, trampetler çalıp flamalarını sallayarak Yazının devamı...
3,00 TL
%
17
İndirimli
2,49 TL Kazancınız: 0,51TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 527234
 

Ürün Özellikleri

(...) Başka bir seferinde, imparator benden ayakta durup bacaklarımı açmamı istedi, böylece ordusu bacaklarımın arasından geçebilecekti. Orduda en az üç bin piyade ve bin atlı vardı, trampetler çalıp flamalarını sallayarak bacaklarımın arasından geçtiler."
Gulliver adlı serüven âşığı adamın yolu bir deniz kazası sonucu önce Lilliput halkının yaşadığı ülkeye düşer. Bu ülke halkı küçücüktür. Evleri, kralın sarayı, okları ve sandalları da öyle. Gulliver onların arasında bir dev gibi kalır. Serüven âşığı kahramanımız ikinci yolculuğunda ise "Brobdingang" adlı denizaşırı ülkeye gelir. Burası da devler ülkesidir. Kraliçenin bir lokması, bizim iki büyük ekmeğimiz kadardır. Yemek bıçağı ise kocaman bir kılıçtır adeta. Çocuklar! Gulliver size tadına doyulmaz bir macera sözü veriyor. Sakın geç kalmayın!

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Roman-Çizgi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,49   
2,49   
×
Kapat