Gül Kokulu Hikayeler %17 indirimli Kemal Turan

Gül Kokulu Hikayeler

ISBN
9789752786875
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Gerçekleri örneklendirerek anlatma metodu, Peygamber Efendimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) sözlerinde sıkça karşımıza çıkan hoş bir anlatım vasıtasıdır. Bu tarz anlatım, söz sultanı Efendimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) Yazının devamı...
7,90 TL
%
17
İndirimli
6,56 TL Kazancınız: 1,34TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 497934
 

Ürün Özellikleri

Gerçekleri örneklendirerek anlatma metodu, Peygamber Efendimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) sözlerinde sıkça karşımıza çıkan hoş bir anlatım vasıtasıdır. Bu tarz anlatım, söz sultanı Efendimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) hadislerinin ne kadar edebî bir inceliğe sahip olduğunu da gösterir.
Elinizdeki çalışmada yeni bir üslup tarzı ile kaleme alınan ve herkesin çok rahat anlayabileceği birer metin haline getirilen, hadislerde geçen 50 hikâyeyi ve bu hikâyelerde anlatılan olaylardan alınacak ibretlik dersleri bulacaksınız.
Bu çalışma ile hem Efendimiz'in (sallallâhu aleyhi ve sellem) her biri altın değerindeki sözlerini öğrenmiş olacak, hem de bu hikâyelerden alınacak derslerle hayatımıza yön vereceğiz. Bu yolda, bir adım dahi olsa atmanıza ön ayak olabilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,56   
6,56   
×
Kapat