Görünmez Kadınlar Ülkesinde %25 indirimli Qanta Ahmed

Görünmez Kadınlar Ülkesi

ISBN
9789944823739
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
440
Amerika Birleşik Devletleri'nde oturma izni yenilenmeyen Doktor Qanta Ahmed, ortada kalmışlık hisleri içinde Suudi Arabistan'dan gelen cazip iş teklifini kabul eder. Bu, yalnızca yeni bir iş değil, bir macera umududur. Müslüman olmakla kısa Yazının devamı...
24,00 TL
%
30
İndirimli
16,80 TL Kazancınız: 7,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 475819
 

Ürün Özellikleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde oturma izni yenilenmeyen Doktor Qanta Ahmed, ortada kalmışlık hisleri içinde Suudi Arabistan'dan gelen cazip iş teklifini kabul eder. Bu, yalnızca yeni bir iş değil, bir macera umududur. Müslüman olmakla kısa sürede aidiyet hissetmeyi, kabul görmeyi umduğu ülkede bulacakları ise başka bir gerçekliktir.
Görünmez Kadınlar Ülkesinde, Batılı Müslüman bir kadının penceresinden samimiyetle aktarılmış anılardır.İslam'a bir yabancı olarak geldiğim bu krallıktan imanım bakımından bir yurttaş olarak ayrılıyordum. İçinde aşırılıklar barındıran bu krallıkta, hoşgörüsüz muhafazakârlığın delici gölgesinde inancımın eksik dikişlerini tutturmuş ve aidiyet duygumu kazanmıştım. Etrafına aydınlık saçan bu aidiyet duygusu sonsuza kadar içimde olacaktı.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x21.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,80   
16,80   
×
Kapat