Göründüğü Gibi Değil %17 indirimli Esra Odman

Göründüğü Gibi Değil

ISBN
9789944260299
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
115
Esra Odman dergilerde öykülerini okuduğum, önemsediğim bir öykücüydü. Farklıydı. İçtendi. Özgüveni olduğunu vurguluyordu yazdıkları. İlk öykü kitabı Gölgesi Bedenim'i bu duyarlıklar içinde okumuştum. Esra Odman ikinci yapıtı Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 541366
 

Ürün Özellikleri

Esra Odman dergilerde öykülerini okuduğum, önemsediğim bir öykücüydü. Farklıydı. İçtendi. Özgüveni olduğunu vurguluyordu yazdıkları. İlk öykü kitabı Gölgesi Bedenim'i bu duyarlıklar içinde okumuştum.
Esra Odman ikinci yapıtı Göründüğü Gibi Değil'de olgun, donanımlı, yaşadığı çağın sorumluluğunu kavrayan, yazdıklarının ayırdında bir öykücü kimliğiyle karşımıza çıkıyor.
Dili, anlatımı, seçtiği konuları, görselliği yaratmasındaki becerisiyle öykülerinin içinde zevkli bir yolculuğa çıkabiliyor insan. Sözcüklerini özenle seçiyor. Bedenin gücü, ağırlığı, devingenliği duygularının gücüyle buluşuyor. Beden, öykülerini kavrayan, somutlayan, varsıllaştıran bir izleğe dönüştürüyor sanki.
Ben Esra Odman'ın öykülerini beğeniyle, yorulmadan, sıkılmadan, kopmadan okudum. Çünkü Odman öykülerinde durağan, silik, soluk anlatımlardan kaçıyor; daha renkli, daha doğal, daha kalıplar dışında atak anlatımları deniyor. Değerli yazar Mehmet Güler'in Gölgesi Bedenim için yazdığı değerlendirmesinde ne denli haklı olduğunu kavrıyorum: “Türk öykücülüğünün Esra Odman'la önemli bir yazar kazandığını düşünüyorum. Bu konudaki zarımı onun için atıyorum; zamanın umudumu ve beklentilerimi boşa çıkarmayacağını düşünerek...“
Hadi bakalım Esra kalemine kuvvet, öykülerine bereket, şiirli diline devam et... -Oğuz Tümbaş-
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat