Google Hikayesi %17 indirimli David A. Vise

Google Hikayesi

ISBN
9799750039781
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
408
çağımızın En Yeni İş, Medya ve Teknoloji Başarısı İşte çağımızın en çarpıcı İnternet başarılarından birinin arkasında yatan hikaye. Titiz bir araştırmaya dayalı, Google'a sıradışı bir erişim sağlayan bu kitap, sizi, adı Yazının devamı...
16,00 TL
%
17
İndirimli
13,28 TL Kazancınız: 2,72TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 542602
 

Ürün Özellikleri

çağımızın En Yeni İş, Medya ve Teknoloji Başarısı
İşte çağımızın en çarpıcı İnternet başarılarından birinin arkasında yatan hikaye. Titiz bir araştırmaya dayalı, Google'a sıradışı bir erişim sağlayan bu kitap, sizi, adı sevilen bir markaya ve tüm dünyaca kabul gören standart bir fiile dönüşen bir şirketin yaratılma ve büyüme evrelerine götürüyor. Hisse senetlerinin değeri Disney ile General Motors'un birleşiminden daha fazla. Şirketin personeli eskiden Grateful Dead'in aşçısı tarafından işletilen bu yemek salonunda bedava yemek yiyor ve çalışanları firmanın renkli Silikon Vadisi kampüsünde trotinetler ve son moda patenlerle geziyorlar.

Google Hikayesi, daha birkaç sene önce her yerde, herkesi, her şey hakkında bilgiye ulaştırmak konusunda devrim yaratmış, dünyanın en gelişmiş teknolojisinin sahibi popülist medya şirketinin eksiksiz tanımıdır.
1998 yılında, Moskova doğumlu Sergey Brin ve Ortabatı doğumlu Larry Page, mezunu oldukları Stanford üniversitesi'nden kendi deyişleriyle “dünyayı değiştirmek“ için ayrıldılar. Amaçları; İnternette ücretsiz bir şekilde her türlü bilgiyi düzenleyen bir arama motoru geliştirmekti.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi Yeni Ekonomi (E

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,28   
13,28   
×
Kapat