Gönül Erleri

ISBN
9786056077517
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
264
Gönül erleri, önce kendi gönüllerinde Yaratan'a yer yaptıktan sonra, başka gönüllerde de O'na yer yapmayı iş edinmiş görevli insanlardır. O yüzden onlara gönül erleri diyoruz. Orta Asya'dan sonra, Anadolu'yu ikinci yurt edinen gönül Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 470748
 

Ürün Özellikleri

Gönül erleri, önce kendi gönüllerinde Yaratan'a yer yaptıktan sonra, başka gönüllerde de O'na yer yapmayı iş edinmiş görevli insanlardır. O yüzden onlara gönül erleri diyoruz.
Orta Asya'dan sonra, Anadolu'yu ikinci yurt edinen gönül erleri, mübarek elleriyle, oradaki Türk kavimlerinin manevi mayasını karmışlardır. Ve XIII. yüzyılda başlayan bir “Anadolu Aydınlanması“na öncülük etmişlerdir. Günümüzde Türkiye, bu manevi mirasın ve tanrısal misyonun doğal önderi durumundadır.
Onlar İnsan - Tanrı, İnsan - Varlık ilişkisini sevgi potasında eriterek, yükselmenin, arınmanın ve tüm varlıklarla bütünleşip birliğe ermenin en güzel örneklerini sergilemişlerdir. Öylece insan potansiyelinin doruklarına çıkarak, Bizlere insan olmanın onurunu ve yüceliğini göstermişlerdir.

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat