Girişimcilik "Kuvözde Çocuk Büyütmek" %17 indirimli Gazanfer Sanlıtop

Girişimcilik

ISBN
9789944508421
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
259
Girişimci, zekâsını ve aklını doğru insanlara faydalı olacak yönde kullanmalıdır. Unutulmamalıdır ki, şeytan da bir melekti, zekâsını asi olarak, insanlığa karşı kötü yolda kullanmakla kötü duruma düşmüştü. Yine Yazının devamı...
13,90 TL
%
30
İndirimli
9,73 TL Kazancınız: 4,17TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 441980
 

Ürün Özellikleri

Girişimci, zekâsını ve aklını doğru insanlara faydalı olacak yönde kullanmalıdır. Unutulmamalıdır ki, şeytan da bir melekti, zekâsını asi olarak, insanlığa karşı kötü yolda kullanmakla kötü duruma düşmüştü. Yine unutulmamalıdır ki, bir girişimci de, atomu enerji üretiminde kullanmak yerine, nükleer bomba imalatında da kullanabilmektedir.
Bu kitapta; bir girişimcinin kırk küsür yıllık iş hayatı boyunca yaşadığı ilginç olayları ve özellikle genç girişimci adaylarına iletilmesinden fayda umduğu bazı pratik konuları bulacaksınız. Çünkü burada anlatılanlar tercüme ya da alıntı yoluyla bir yerlerden aktarılan teorik ifadeler değil, hele hayali şeyler hiç değil.
Girişimci ruhunuzu tanımak, girişimciliğin olmazsa olmazlarını belirlemek ve iş hayatınızda önünüze çıkabilecek engelleri kolayca aşabilmek için bu kitap en ideal akıl hocanız olacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x18

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,73   
9,73   
×
Kapat