Gidene De Gelmek Var

Gidene De Gelmek Var

ISBN
9786059273367
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
120
1998'de yaşama veda eden Ahmet Biber' in şiirleri Ailesi tarafından derlenerek yayına hazırlandı. Kitaptaki şiirler, 1953 ile 1996 yılları arasında yazılmış. Ahmet Biber, eğitimci kimliğiyle yaşadığı toplumunun gerçeklerini, aşkı, Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 629621
 

Ürün Özellikleri

1998'de yaşama veda eden Ahmet Biber' in şiirleri Ailesi tarafından derlenerek yayına hazırlandı. Kitaptaki şiirler, 1953 ile 1996 yılları arasında yazılmış.

Ahmet Biber, eğitimci kimliğiyle yaşadığı toplumunun gerçeklerini, aşkı, doğayı, insanı ifade etmede şiirle yol almış. “Şiir ayakta yazılır, ayakta okunur” söylemine uyarak şiirle yaşamayı, paylaşmayı ve konuşmayı yaşam ilkesi olarak benimsemiş.

Okur bu şiirlerde, yaşamı boyunca, felsefeden aşka, ülke gerçeğinden kendi gerçeğine ne varsa gören, duyan, düşünen, duygulanan bir insanın dizelere döktüğü dünyasının içtenliğine tanık oluyor.

Kitapta Eğitimci-Şair Biber' in yaşamından kesitler de aktarılıyor. Şair dostları ve yakınlarının onun anısına kaleme aldığı dizeler ve anılarla aile albümünden fotoğraflar da okura sunuluyor.

Artvinli doğa dostu, hümanist, eğitimci şair Ahmet Biber' in “Gidene de Gelmek Var” kitabının 1. baskısının geliri, Ailesi tarafından Cerattepe' de yaşam ve doğasını koruma uğraşısı içinde olan Artvin halkına manevi ve maddi destek için Yeşil Artvin Derneği'ne bağışlanmış.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat