Gerçekçi Yonetişim %17 indirimli

Gerçekçi Yönetişim

ISBN
9789754341911
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
351
A. Kadir Özer, iş ortamlarında çeşitli kademelerde sorumluluk üstlenmiş bireylerle yaptığı çok sayıda eğitim seminerinden edindiği deneyimlere dayanarak, geleneksel “yöneten-yönetilen“ ayrımı yerine “gerçekçi yönetişim“ diye Yazının devamı...
15,00 TL
%
25
İndirimli
11,25 TL Kazancınız: 3,75TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 512499
 

Ürün Özellikleri

A. Kadir Özer, iş ortamlarında çeşitli kademelerde sorumluluk üstlenmiş bireylerle yaptığı çok sayıda eğitim seminerinden edindiği deneyimlere dayanarak, geleneksel “yöneten-yönetilen“ ayrımı yerine “gerçekçi yönetişim“ diye adlandırdığı etkileşim ve iletişime dayalı bir yönetici / liderlik anlayışını öneriyor.
Bireylerarası ilişkilerde düşünce farklılıklarına saygı gösteren; “bireyi“ değil, “bireyin yaptığını“ değerlendirmenin önemini vurgulayan; duygu ve davranışların oluşum ve değişim nedenlerini çevrede değil, bireyin düşünsel dünyasında arayan “gerçekçi yönetişim“, temelde iş ortamlarında “insan öncelikli“ bir anlayış benimsiyor.
İletişim, motivasyon, katılım, pekiştirme, karar verme, grup çalışması gibi “insan değişkenlerinin“, planlama, iş belirginliği, takip gibi “iş değişkenleri“ için bir ön koşul olduğunu vurgulayan “gerçekçi yönetişim“ modeli, iyi “yönetici“ olmak yerine, iyi “yöneticilik“ yapmak konusunda rehberlik sunuyor.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,25   
11,25   
×
Kapat