Gençlik Çıkmazı %17 indirimli

Gençlik Çıkmazı

ISBN
9789753481816
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
136
Nice insanı doğduğu topraklardan ayıran bir vapur kalkar, 1924 yılında, Selanik Limanı'nda. Vapurda çıkan salgın hastalık çocukları etkiler en çok. Yarı baygın durumda birçok çocuk öldü sanılarak denize atılır. Manastırlı bir Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 507744
 

Ürün Özellikleri

Nice insanı doğduğu topraklardan ayıran bir vapur kalkar, 1924 yılında, Selanik Limanı'nda. Vapurda çıkan salgın hastalık çocukları etkiler en çok. Yarı baygın durumda birçok çocuk öldü sanılarak denize atılır. Manastırlı bir kadın, çocuğunu kurtarmak için kilime sarar ve gizler. öldü gözüyle bakılan çocuk kurtulmayı başarır hastalıktan.
Bu kitap o çocuğun, Naci Girginsoy'un bir eseridir. Yazar, Rumeli'den göç eden bir ailenin karşılaştığı güçlükleri, gençlik bunalımlarını ve II. Dünya Savaşı'nı tadına doyulmayan bir dille anlatıyor, Gençlik çıkmazı'nda... Yazarlarını unutmayan, onları kırmayan bir toplum, kırılması beklenen bir fayın kaç büyüklüğünde deprem üreteceğini önemsemez. Böyle bir toplmu, bilim ve sanatın kanatları altında güven içinde yaşadığını bilir çünkü!
Naci Girginsoy, İzmit'te yaşamış, Seka Postası'nı 25 yıl yönetmiş bir yazar. çocukluğunda, eve alınan yiyeceklerin kese kağıtlarını açıp okuyacak kadar sevdalı edebiyata. Girginsoy, gazete kağıdından yapılan kese kağıtlarının eksik yerlerini tamamlarken yazar olmaya karar verir.
(Arka Kapak'tan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat