Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda %17 indirimli Gülseren Engström

Geçmişle Kolkola Güneş Karabuda

ISBN
9789754068665
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Gazeteci, fotoğraf sanatçısı, belgesel film yönetmeni ve yazar Güneş Karabuda'nın anlamlı yaşamı, bir ömre sığmayacak yoğunluktadır. Gülseren Engström bu kitapta, yarım asra damgasını vuran olay ve kişileri Karabuda'nın tarafsız Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 435762
 

Ürün Özellikleri

Gazeteci, fotoğraf sanatçısı, belgesel film yönetmeni ve yazar Güneş Karabuda'nın anlamlı yaşamı, bir ömre sığmayacak yoğunluktadır. Gülseren Engström bu kitapta, yarım asra damgasını vuran olay ve kişileri Karabuda'nın tarafsız ve duyarlı gözünden izleme olanağını sunuyor bizlere. Engström, siyasal ve toplumsal açıdan dönüm noktası sayılabilecek olaylara tanıklık eden Karabuda'nın yaşamöyküsünü, doğduğu İzmit Devlet Hastanesi'nden başlayarak anlatmaktadır.
Şu anda Paris, Stockholm, İstanbul üçgeninde yaşayan, çocukluk arkadaşlarının gevrek kahkahalarını özleyen, İsveçlilerin hakseverliği ile sadeliklerini seven, Paris'teki anılarına tutkun, her şeyden önce kalbi Beyoğlu'nda atan Güneş Karabuda'nın anlattıkları, yakın tarihimizi daha iyi anlamamıza katkıda bulunacaktır.
İsveç basınının, “Güneş Karabuda ve eşi Barbro olmasaydı, televizyon seyircisinin uzakların ötesindeki ülkeler hakkındaki bilgisi eksik olurdu“ dediği Karabuda çiftinin öyküsü, aynı zamanda klasik türden olmayan bir aşk öyküsüdür.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

15.5x24

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat