Garaz Arzu Sandal

Garaz

ISBN
9786059330176
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
âşık'ın o yaşına rağmen bir koşuşu vardı ki , büvelek ısırmış del i danalar gibi, Değirmenburnu köyünden, çamköy Mahallesi 'ne varması on beş dakika bi le sürmedi. Görenler, “Del irmiş bu,” dedi ler. Rahmetli Seyfi dayının Yazının devamı...
14,00 TL
%
30
İndirimli
9,80 TL Kazancınız: 4,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 656951
 

Ürün Özellikleri

âşık'ın o yaşına rağmen bir koşuşu vardı ki , büvelek ısırmış del i danalar gibi, Değirmenburnu köyünden, çamköy Mahallesi 'ne varması on beş dakika bi le sürmedi.

Görenler, “Del irmiş bu,” dedi ler. Rahmetli Seyfi dayının gelini Fadime, dualarla bir çaput daha bağladı yaşl ı çerçinin evine . “Ermişl ikte kademe atladı artık,” diye düşündü. El iyle karnını yokladı. “Bu sefer, tohum tutmuştur inşal lah,” dedi.

Orhun Vel i Batu'nun yeni romanı GARAZ; evl ilik hayalleri kuran yaşl ı bir çerçinin, büyük emeklerle biriktirdiği parasını çal dırmasıyla birlikte, içine düştüğü buhranı ve hırsızı yakalama konusunda gösterdiği i lginç mücadeleyi anlatıyor. Cin çağırma seanslarına kadar, götürdüğü bu mücadele; y aşl ı çerçiyi traj ikomik hal lere düşürüyor.

Her şey, yaşl ı çerçinin; alacağı olan bir l irayı istemesiyl e başladı. Şeytani küçük bir vesvese; büyük bir garaza dönüştü. Garaz, kuvvetl i bir rüzgâr gibi önüne gelen her şeyi yıkıp geçti...

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Öykü

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,80   
9,80   
×
Kapat