Futbol Ve Sinema %17 indirimli

Futbol ve Sinema

ISBN
9789758725649
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
206
Futbol ve Sinema - Meşin Yuvarlağın Beyazperde Serüveninde Tunca Arslan, yaşamı kavramaya en uygun araçlardan ikisiyle ilgili kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Böylece 15 kategoride 150'yi aşkın yerli ve yabancı filmin künye Yazının devamı...
17,00 TL
%
17
İndirimli
14,11 TL Kazancınız: 2,89TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 469336
 

Ürün Özellikleri

Futbol ve Sinema - Meşin Yuvarlağın Beyazperde Serüveninde
Tunca Arslan, yaşamı kavramaya en uygun araçlardan ikisiyle ilgili kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Böylece 15 kategoride 150'yi aşkın yerli ve yabancı filmin künye bilgileri ve değerlendirmeleriyle ülkemizde ilk kez futbol ve sinema ilişkisini ele alan bir başvuru kitabı yayımlanmış oluyor.
insanoğlunun yeryüzü yolculuğundaki neredeyse tüm güçlü duyguları beyazperdede ya da yeşil sahalarda yaşanabilin büyük acılar, sevinçler, dayanışma, ihanet, korku, kaygı, mutluluk, güven, diğerkâmlık, intikam, öfke, aşk, pişmanlık, tiksinme, yalnızlık... Futbol ve sinema, yorgun zihinlere ağırlıklarını unutturup kimi zaman yaşamla bağları sağlamlaştırırken, en karanlık dönemlerde bile insan olmanın soyluluğunu hatırlatır. “Yaşam denen oyun“u kavramak için elimizdeki birkaç iyi aracın arasındadır “müthiş ikili“.
Futbolu, sinemayı ya da her ikisini birden seviyorsanız bu kitaba kayıtsız kalamayacaksınız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sanat Sinema Sanatçıları ve Filmler Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,11   
14,11   
×
Kapat