Formül Matematik 12. Sınıf Salih Karadağ

Formül Matematik 12. Sınıf

ISBN
9789944780025
Yazar
Yayıncı
12. sınıf (Lise - 4) Matematik kitabının yazarı sayın Prof. Dr. Mustafa Balcıhocamız, gerçekten de alanının duayenlerinden. Prof. Balcı hem Ank. ün. F. F. Matematik Bölümü hem de Ankara Yüksek öğretmen Okulu mezunudur. Prof. Dr. Yazının devamı...
22,00 TL
%
32
İndirimli
14,96 TL Kazancınız: 7,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 659148
 

Ürün Özellikleri

12. sınıf (Lise - 4) Matematik kitabının yazarı sayın Prof. Dr. Mustafa Balcıhocamız, gerçekten de alanının duayenlerinden. Prof. Balcı hem Ank. ün. F. F. Matematik Bölümü hem de Ankara Yüksek öğretmen Okulu mezunudur. Prof. Dr. Mustafa BALCI çeşitli tarihlerde Milli Eğitim Bakanlığfnın Matematik Programlarını Geliştirme Komisyonları'nda görev almıştır. Dolayısıyla Lise matematik programına son derece hakimdir.
Elinizdeki bu 12. sınıf (Lise - 4) Matematik kitabı son sınıftaki matematik dersindeki başarınıza ciddi bir katkı sağlayacağı gibi, bu dersin öğreticisi olan öğretmenlerimiz için de önemli bir başvuru kaynağı olacaktır. Ayrıca öSS sınavındaki matematik çalışmanızın da son adımını oluşturacaktır.
önerimiz, kitaptan beklenen faydayı sağlamanız için; önce konuyu çok iyi çalışmanız, daha sonra da örneklerle pekiştirmenizdir.
Amacımız bu hizmet yarışında sizleri okul başarınızda en iyi noktaya getirip, gelecekte gireceğiniz sınava da iyi bir alt yapı oluşturmaktır.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar Eğitim 12. Sınıf Konu Anlatımlı Kitaplar

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,96   
14,96   
×
Kapat