Fezlekeler Adem Erdem

Fezlekeler

ISBN
9789752786769
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
264
Fezleke; ayet veya sure sonlarında gelen ve ayetin, kıssanın veya surenin ifade ettiği manayı öz olarak ifade eden kelime veya cümlelerdir. Kur'an'ın her bir ayetinin, kelimesinin hatta harfinin bütün Kur'an ile pek çok açılardan irtibatı Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 618655
 

Ürün Özellikleri

Fezleke; ayet veya sure sonlarında gelen ve ayetin, kıssanın veya surenin ifade ettiği manayı öz olarak ifade eden kelime veya cümlelerdir. Kur'an'ın her bir ayetinin, kelimesinin hatta harfinin bütün Kur'an ile pek çok açılardan irtibatı ve münasebeti söz konusudur. Bu münasebetin bir çeşidi de fezlekeler ile ayetlerin muhtevası arasındaki irtibattır. Yüce Mesaj'ın ele aldığı konular değişik açılardan ayet sonlarında fezleke yapılmıştır. Kur'an, üslubu ve bu eşsiz anlatım özelliği ile insanlara pek çok mesaj vermektedir.

Kur'an'ı doğru anlamak ve doğru yorumlamak, onun engin ve zengin mana katmanlarını keşfetmek ve derinleşmek isteyenlerin ayetler arası tenasüp, irtibat ve alakadan müstağni kalmamaları gerekir. İşte bu çalışmada elden geldiği kadar Kur'an ayet ve surelerindeki fezleke çeşitleri ve bunların muhteva ile münasebet ve irtibatı keşfedilmeye çalışılmaktadır.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Deneme

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat