Felsefeye Giriş %17 indirimli Takiyettin Mengüşoğlu

Felsefeye Giriş

ISBN
9789751400666
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
316
... Takiyettin Mengüşoğlu'nun felsefi çalışmalarının ana konusu “insan“dır, felsefi antropolojidir. Bu alandaki araştırmalarını iki kitapta yayımlamıtır: 1. Felsefi Antropoloji, İnsanın Varlık Yapısı ve Nitelikleri; 2. İnsan ve Yazının devamı...
20,00 TL
%
20
İndirimli
16,00 TL Kazancınız: 4,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 374827
 

Ürün Özellikleri

... Takiyettin Mengüşoğlu'nun felsefi çalışmalarının ana konusu “insan“dır, felsefi antropolojidir. Bu alandaki araştırmalarını iki kitapta yayımlamıtır: 1. Felsefi Antropoloji, İnsanın Varlık Yapısı ve Nitelikleri; 2. İnsan ve Hayvan, Dünya ve Çevre. Bu iki kitap bazı değişikliklerle “İnsan Felsefesi“ başlığı altında yeniden yayımlanmıştır. Yazarın çevirileri, Almanca, Türkçe makalelerinden başka yayımlanan kitapları şunlardır: “Kant ve Scheler'de İnsan Problemi“, “Değişmez Değerler, Değişen Davranışlar“, “Fenomenoloji ve Nicolaai Hartmann“ ve altıncı baskısı yapılan “Felsefeye Giriş“.
“Felsefeye Giriş“te felsefenin problemleri, ontolojik bir görüş ve fenomenolojik bir yöntemle ele alınmıştır. Felsefeyi on dört problem grubuna, disipline ayıran kitap, okuyucuya felsefe hakkında dıştan, soyut değil, içten somut bir görüş sağlar. Bu kitapta okuyucu, felsefenin problemlerini, felsefeyi başka bilimlerden ayıran soru soruş tarzını, çeşitli felsefi görüşlerin bu sorulara verdikleri çeşitli yanıtları (izm'leri) ve bu çeşitliliğin kaynaklandığı temeli bulacaktır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

16.5x23.5

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Felsefe Genel ve Referans

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,00   
16,00   
×
Kapat